Українська версія Вікі про Grand Theft Auto

Exotic Exports

307статей у
цій вікі
Добавить новую страницу
Коментарі0 Share

Отримавши доступ до ігрового Інтернету і електронної поштової скриньки в місії Logging On. Ніко почне отримувати на свій e-mail замовлення від Брюсі на конкретні автомобілі, за які він готовий платити. В них буде прикріплений файл з фотографією автомобіля або мотоцикла. Щоб розпочати пошук потрібно відповісти Брюсі і на карті з'явиться маршрут до автомобіля.

Знайшовши потрібне авто або мотоцикл, доставте його в пункт прийому Брюсі, маршрут до якого також буде на карті.  Якщо авто пошкоджене його можна відремонтувати в Pay'n'Spray. Максимальну винагороду можна отримати тільки за непошкоджений транспортний засіб.

Всього Брюсі вишле 10 таких листів. Виконання цих замовелень обов'язкове для 100% проходження. Також, за виконання цих місій, буде вікрите досягнення "Order Fulfilled". Місця знаходення транспортних засобів наперед визначені, але їх комбінація для кожного гравця є випадковою. Тобто завдання по доставці Banshee може бути як першим так і останнім.

Список транспортних засобівРедагувати

[1] [2] [3] [4] [5]
Banshee

$1.000

Cavalcade

$1.000

Feltzer

$1.000

Intruder

$1.000

NRG 900

$800

[6] [7] [8] [9] [10]
Patriot

$1.000

PCJ 600

$800

PMP 600

$1.000

Sabre GT

$1.000

Sanchez

$800

Відвідайте інші вікіпроекти на Вікія!

Випадкова вікі